Black Hat 1.0 Prishtina

Diskutime tek 'Te reja dhe njoftime teknologjike' filluar nga ad ifixit, 28 Feb 2019.

 1. ad ifixit

  ad ifixit Primus registratum

  Komuniteti për Siguri Kibernetike dhe Privatësi i organizuar si OJQ – Cybersecurity and Privacy (CSP) me misionin për ndërgjegjësimin e organeve publike dhe private, gjer tek shfrytëzuesi fundor ne hapësirën kibernetike dhe privatësisë.

  CSP ne veçanti gjate vitit 2019 është e fokusuar ne ofrimin e hapësirën kibernetike dhe privatësisë.

  Dhe ne baza vjetore ofrojmë ndihmë dhe mbështetje ne mbi 400 personave lidhur me shqetësimet/problemet qe janë mjafte serioze ne fushën kibernetike.

  Ne kuadër te aktivitete te CSP-se, gjate muajit Mars 2019 do organizojmë Workshopin&Trajnimin Black Hat 1.0 Prishtina me moton “ Behu pjesë e zgjidhjes” i cili do te mbahet me datën 28 Mars 2019 (tbc) ne Orion Conferenc Center . Objektivat e këtij eventi janë qe hakeret, ekspertet e sigurisë kibernetike etje, te ndajnë njohurit e tyre. Si dhe te ofrohen dhe orientohen talentet e kësaj fushe qe te kontribuojnë ne sigurinë kibernetike si ethical hakere.

  Ku do te trajtohen shume tema nga fusha kibernetike si :  - Black Hat techniques ( Icloud hacking, Snap intrusions, SQL injections etc)

  - Dark Web

  - Bug Bounty Programs

  - Pen-testing

  - Responsible Disclosure

  - Offensive Cybersecurity

  - Tips& tricks and much more.


  Per me shum rreth eventit:
  https://web.facebook.com/events/299247090680502/
   

Shpërndajeni këtë faqe