Cilat janë tri vlera që çmoni më shumë ndër ato të poshtëshënuara?

Diskutime tek 'Hapësira filozofike' filluar nga HipHop-Girl, 12 Oct 2013.

 1. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

  1. Atdhetarinë​
  2.Shpirtin konkurrues​
  3.Humanizmin​
  4.Arsimimin​
  5.Dinjitetin​
  6.Pasurimin​
  7.Suksesein​
  8.Optimizmin​
  9.Taktin në komunikim​
  10. ............​
  Faleminderit! ​
   
 2. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Kam nje kod etik tresh une Nderi, detyra, atdheu
   
  HipHop-Girl likes this.
 3. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

 4. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Pavaresisht rrethanave ai mbetet ...
   
 5. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

  Po vertete.
   
 6. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Gjitmone e kam pas, kam dhe do e kem ... ne cdo cep e kohe te ndodhem
   
 7. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

  Shume mire , te pergezoj! :)
   
 8. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Gezime pac :D
   
 9. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

  Faleminers. :)
   
  Hektor12 likes this.
 10. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Te lutem
   
 11. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

 12. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

 13. HipHop-Girl

  HipHop-Girl Papirus rex

  Smileee. :)
   
  Hektor12 likes this.
 14. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Po PO Hugh
   
  HipHop-Girl likes this.
 15. Sahit Rexhepi Keca

  Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum

  atdhetarin arsimin dinjitetin
  atdhetaria e ka humanizmin
  arsimi e ka suksesin
  dinjiteti e ka moralin dhe vlerën shoqërore..
   
  Hektor12 and HipHop-Girl like this.
 16. dr love

  dr love Locus omnem

  Katren dhe nenten
   
  HipHop-Girl likes this.
 17. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  O kerkon yre tre tema
   
 18. dr love

  dr love Locus omnem

  sa shpejt e kape..jam pergjumesh.
  Pesen..katren..nenten
   
 19. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  Me fjale dhe me ze te ishe ne gjume ishe duke fjet
   
 20. dr love

  dr love Locus omnem

  Naten
   

Shpërndajeni këtë faqe