Filma Vizatimor te Dubluar ne Shqip

Diskutime tek 'Kinemaja dhe Teatri' filluar nga a1, 18 Jan 2007.

 1. a1

  a1 Primus registratum

  Filma Vizatimor te Dubluar ne Shqip

  <u>Ekspresi Polar</u>

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  ===== File Info =====

  FileSize : 799M
  PlayTime : 01:29:19.40
  VideoCount : 1
  AudioCount : 1

  ===== Video Info =====

  Video 0# Stream
  VideoCodec : DX50
  VideoWidth : 640 piexs
  VideoHeight : 432 piexs
  VideoFrameRate : 25fps
  VideoFrameCount : 133976
  VideoBitRate : 1109853

  ===== Audio Info =====

  Audio 0# Stream
  AudioCodec : MP3
  AudioBitRate : 128000
  AudioChannels : 2
  AudioSampleRate : 44100  http://rapidshare.com/files/10883482/Ekspresi_Polar.part09.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10890314/Ekspresi_Polar.part08.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10886954/Ekspresi_Polar.part07.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10724041/Ekspresi_Polar.part06.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10717560/Ekspresi_Polar.part05.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10709666/Ekspresi_Polar.part04.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10701270/Ekspresi_Polar.part03.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10691799/Ekspresi_Polar.part02.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10682724/Ekspresi_Polar.part01.rar.html


  Password -&gt; www.kaltersiashqiptare.com
   
 2. a1

  a1 Primus registratum

  Re: Filma Vizatimor te Dubluar ne Shqip

  <u>Lilo dhe Stic</u>


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  ===== File Info =====

  FileSize : 699M
  PlayTime : 01:16:58.800
  VideoCount : 1
  AudioCount : 1

  ===== Video Info =====

  Video 0# Stream
  VideoCodec : DX50
  VideoWidth : 640 piexs
  VideoHeight : 480 piexs
  VideoFrameRate : 25fps
  VideoFrameCount : 115470
  VideoBitRate : 1162215

  ===== Audio Info =====

  Audio 0# Stream
  AudioCodec : MP3
  AudioBitRate : 96000
  AudioChannels : 2
  AudioSampleRate : 44100


  http://rapidshare.com/files/10780231/Lilo_dhe_Stic.part8.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10882170/Lilo_dhe_Stic.part7.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10878080/Lilo_dhe_Stic.part6.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10873593/Lilo_dhe_Stic.part5.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10867999/Lilo_dhe_Stic.part4.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10861681/Lilo_dhe_Stic.part3.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10854725/Lilo_dhe_Stic.part2.rar.html
  http://rapidshare.com/files/10846542/Lilo_dhe_Stic.part1.rar.html

  Password -&gt; www.kaltersiashqiptare.com
   
 3. a1

  a1 Primus registratum

  Re: Filma Vizatimor te Dubluar ne Shqip

  <u>South Park</u>


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  ===== File Info =====

  FileSize : 583M
  PlayTime : 01:22:50.103
  VideoCount : 1
  AudioCount : 1

  ===== Video Info =====

  Video 0# Stream
  VideoCodec : DX50
  VideoWidth : 648 piexs
  VideoHeight : 340 piexs
  VideoFrameRate : 29.970fps
  VideoFrameCount : 148954
  VideoBitRate : 780290

  ===== Audio Info =====

  Audio 0# Stream
  AudioCodec : MP3
  AudioBitRate : 192000
  AudioChannels : 2
  AudioSampleRate : 44100

  http://rapidshare.com/files/11624297/South_Park.part7.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11665138/South_Park.part6.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11689182/South_Park.part5.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11681026/South_Park.part4.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11673157/South_Park.part3.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11634222/South_Park.part2.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11628395/South_Park.part1.rar.html

  Password -&gt; www.kaltersiashqiptare.com
   
 4. a1

  a1 Primus registratum

  Re: Filma Vizatimor te Dubluar ne Shqip

  <u>Mogli</u>

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]  ===== File Info =====

  FileSize : 700M
  PlayTime : 01:09:34.800
  VideoCount : 1
  AudioCount : 1

  ===== Video Info =====

  Video 0# Stream
  VideoCodec : DX50
  VideoWidth : 672 piexs
  VideoHeight : 400 piexs
  VideoFrameRate : 25fps
  VideoFrameCount : 104370
  VideoBitRate : 1265947

  ===== Audio Info =====

  Audio 0# Stream
  AudioCodec : MP3
  AudioBitRate : 128000
  AudioChannels : 2
  AudioSampleRate : 44100


  http://rapidshare.com/files/11699361/Mogli.part8.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11752908/Mogli.part7.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11747637/Mogli.part6.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11740967/Mogli.part5.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11733619/Mogli.part4.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11725289/Mogli.part3.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11716309/Mogli.part2.rar.html
  http://rapidshare.com/files/11708132/Mogli.part1.rar.html


  Password -&gt; www.kaltersiashqiptare.com
   
 5. Gabeli

  Gabeli Primus registratum

 6. deshir

  deshir Guest

   

Shpërndajeni këtë faqe