Foto te llojeve te ndryshme

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga gjekec, 28 Nov 2002.

 1. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 2. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 3. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 4. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 5. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 6. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 7. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 8. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 9. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 10. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 11. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 12. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 13. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 14. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 15. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 16. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 17. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 18. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 19. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 20. merc

  merc Forumium praecox

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  Ja dhe foto me e famshme e botes. Eshte bere ne 22 korrik te 1975 nga Stanley Forman, gazetar per gazeten Boston Herald American. Eshte fotografia e nje gruaje me vajzen e saj qe hidhen nga nje pallat ne flake te deshperuara. Gruaja vdes ndersa vajza pritet nga nje zjarrfikes. Kjo foto pervecse i ka dhene autorit cmimin pulitzer ka dhene dhe kontribut te madhe ne ndryshimin e ligjeve per mbrojtjen kundra zjarrit ne Amerike.

  [​IMG]
   

Shpërndajeni këtë faqe