Foto te llojeve te ndryshme

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga gjekec, 28 Nov 2002.

 1. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 2. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 3. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 4. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 5. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 6. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 7. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 8. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 9. Hellena

  Hellena Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  Ca ylli ajo me floke te zeza ...
   
 10. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 11. Hellena

  Hellena Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 12. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 13. Hellena

  Hellena Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 14. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 15. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 16. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 17. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 18. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 19. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   
 20. Hellena

  Hellena Primus registratum

  Re: Foto te llojeve te ndryshme

  [​IMG]
   

Shpërndajeni këtë faqe