heavy metal still alive \m/

Diskutime tek 'Muzika' filluar nga Rornela, 29 Jun 2013.

 1. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

  E fundit nga METALLICA 2012

   
 2. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

 3. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

 4. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

 5. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

 6. Hektor12

  Hektor12 Locus omnem

 7. the king

  the king Forumium praecox

 8. the king

  the king Forumium praecox

   
  Hektor12 likes this.
 9. the king

  the king Forumium praecox

   
  Hektor12 likes this.
 10. the king

  the king Forumium praecox

 11. the king

  the king Forumium praecox

 12. the king

  the king Forumium praecox

 13. Rornela

  Rornela Forumium praecox

 14. albforum

  albforum Primus registratum

  kohet e fundit kame zbuluar dhe keta
   
 15. the king

  the king Forumium praecox

  Edhe keta jan te fort (me pelqejn)
   
 16. the king

  the king Forumium praecox

 17. the king

  the king Forumium praecox

 18. the king

  the king Forumium praecox

   
  Rornela likes this.
 19. the king

  the king Forumium praecox  E preferuara ime
   
  Rornela likes this.
 20. Rornela

  Rornela Forumium praecox

  bathory dhe amon amarth i njoh mire :D
   
  the king likes this.

Shpërndajeni këtë faqe