Kenga qe je duke degjuar tani...

Diskutime tek 'Muzika' filluar nga alinos, 21 Nov 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 2. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  kete kenge kam degjuar dhe po degjoj sot dhe ne vazhdim....
   
  florida likes this.
 3. florida

  florida Forumium praecox

   
  Sweety likes this.
 4. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 5. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 6. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  kjo eshte dita jote.....por edhe e imja gjithashtu...
   
 7. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  kur degjoja kete kenge ne faqe me rreshkiten dy pika lot...dhe loti vazhdoi me tej.....valle sespe po vuaj shume per dashurine????me mungon shume dashuria me mungon....te dua zemer kudo qe je.....ti me fal jeta ime te fal ty zemren time nje cast nje puthje ty ta kerkoj....
   
  florida likes this.
 8. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 9. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 10. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 11. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 12. draizer

  draizer Forumium maestatis

  .....

   
  florida and Sweety like this.
 13. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 14. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 15. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 16. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  jua rekomandoj ta degjoni kete kenge....
   
  florida likes this.
 17. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 18. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 19. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
 20. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

   
  florida likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Shpërndajeni këtë faqe