Kenge sensuale

Diskutime tek 'Muzika' filluar nga Artin, 31 Mar 2017.

 1. Artin

  Artin Papirus rex

  Kjo tem asht per kang te bukura e ritmike te kohevet moderne te cilat veq fjalve plotsohen dhe me vajza e kercime te bukura qi ta knaqin e qlodhin synin.
   
 2. Artin

  Artin Papirus rex

 3. Artin

  Artin Papirus rex

 4. Artin

  Artin Papirus rex

 5. Artin

  Artin Papirus rex

   
  Airbourne likes this.
 6. Airbourne

  Airbourne Papirus rex


  FAZIT: nuk behet KENGETARE qdoKUSH??????
   
  Artin likes this.
 7. Artin

  Artin Papirus rex

  Lejla

   
 8. Artin

  Artin Papirus rex

  Morena
   
  Airbourne likes this.
 9. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  virgjereshave ju fillojne germat....m.l.k .d .p dhe V

  AGRE.
   
 10. Artin

  Artin Papirus rex

 11. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Cfare Quhet SENSUALE...

  BRAVO
  BRAVO
  CLASSE.
  Nuk benec dot....mundoheni KOT.ato nga trojet....jo per noi gjo!
   
 12. Artin

  Artin Papirus rex

  SENSUALIZËM m.
  1. filoz. Drejtim filozofik sipas të cilit ndijimet janë
  burimi i vetëm dhe i mjaftueshëm i njohjes.
  Sensualizëm materialist. Trajtimi idealist i
  sensualizmit.
  2. keq. Prirja për të vënë mbi çdo gjë kënaqësinë
  e shqisave dhe të epsheve. Sensualizëm i
  sëmurë. Sensualizmi i letërsisë dekadente.
   
 13. Artin

  Artin Papirus rex

  Nji përkthim i kangës për ata/ato qi nuk kuptojnë anglisht..

  10-> Më puth në buzë..
  9-> Futi gishtat në flokët e mi..
  8-> Më prek.. ngadalë..
  7-> Qëndro.. le të shkojmë drejt e tek numri 1...
  6-> Buzë..
  5-> Gishta..
  4-> Lojë..
  3 -> Tek numri 1
  2-> (?)(?)
  1-> (!)

   
 14. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Do te tjere nuk e pin qajin me ibrik...

  Qasti te ben krajl.
   
 15. Artin

  Artin Papirus rex

  Sipas fjalorit të atyne qi e pinë qajin pa ibrik, kënaqsia e shqisave dhe epsheve duhet plotsue edhe me njohjen shpirtnore, ose thanë ndryshe, me zemrën e saj.
  Si teori duket e drejtë, por kjo varet dhe nga rrethanat. Në kohet e sotit, duhet me i rrembye jetes ç'te mundemi...

   
  Airbourne likes this.
 16. Artin

  Artin Papirus rex

 17. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  DREJTE...

  Trojet.....neser!
   
  Artin likes this.
 18. Artin

  Artin Papirus rex

  LA NENA DE PAPI
  Kanga titullohet "Vajza e babit"

   
 19. Artin

  Artin Papirus rex

   
  Airbourne likes this.
 20. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Naten e mire....

  Airbourne....
   
  Artin likes this.

Shpërndajeni këtë faqe