Kenge sensuale

Diskutime tek 'Muzika' filluar nga Artin, 31 Mar 2017.

 1. Artin

  Artin Papirus rex

 2. Artin

  Artin Papirus rex

 3. Artin

  Artin Papirus rex

 4. Artin

  Artin Papirus rex

 5. Artin

  Artin Papirus rex

 6. Artin

  Artin Papirus rex

 7. Artin

  Artin Papirus rex

 8. Artin

  Artin Papirus rex

  Kjo këngë nuk ka pamjet, por ka tekstin sensual.
  Këngë të tilla na bëjnë të themi se tani Shqipëria është e aftë dhe mund të konkurojë denjësisht me vendet e tjera, në këtë zhanër muzikor.
  Tekstin nuk është nevoja ta shkruaj, se fjalët dëgjohen shkoqur...

   
 9. Artin

  Artin Papirus rex

 10. Artin

  Artin Papirus rex

 11. Artin

  Artin Papirus rex

 12. snatch

  snatch Dictum Factum

   
  Artin likes this.
 13. Artin

  Artin Papirus rex

 14. Artin

  Artin Papirus rex

  A thu' kishe mendu' se me mu' do rrije
  A thu' kishe mendu' se me mu' do vije
  Jo, jo s'e kisha dit' se me mu' do flije
  Ça fati kam që të kam komshie

  Filmi nuk hapet, por mund të shihet në YouTube...

   
 15. Artin

  Artin Papirus rex

 16. snatch

  snatch Dictum Factum

  Old as gold
   
 17. snatch

  snatch Dictum Factum

 18. Artin

  Artin Papirus rex

 19. Artin

  Artin Papirus rex

 20. Artin

  Artin Papirus rex

Shpërndajeni këtë faqe