Kinema Millenium

Diskutime tek 'Shqipëria.com' filluar nga http://shqiperia.com/feed, 20 Jan 2011.

  1. Në këtë kinema po shfaqen filmi “The Tourist” e regjisorit Florian Henckel von Donnersmarck me aktoret Johnny Depp Angelina Jolie dhe Paul Bettany si dhe komedia “Little Fockers”. Në “Little Fockers” duheshin plot dhjetë vjet dy të vegjlit Fockers me gruan Pam dhe pengesa të shumta për t’u kaluar në mënyrë që mes dhëndrit dhe vjehrrit të vendoset një afri më e madhe. I gjendur pa punë Greg vendos të fillojë një sipërmarrje me një firmë farmaceutike. Ndërkohë ditëlindja e binjakëve Fockers do të mbledhë në shtëpi të gjithë familjarët dhe Greg do të jetë sërish nën vëzhgimin e rreptë të vjehrrit të tij Jack. A do të arrijë dhëndëri të fitojë besimin e vjehrrit të tijPër rezervime Tel. 04 22 53 654.

    Lexoni me tej
     

Shpërndajeni këtë faqe