Koncert i klases se pianos te Prof. Anita Tartari

Diskutime tek 'Shqipëria.com' filluar nga http://shqiperia.com/feed, 20 Jan 2011.

  1. Të martën datë 25 janar ora 19.00 klasa e pianos e prof. Anita Tartari do të jap një koncert me muzikë nga veprat e kompozitorëve shqiptarë dhe të huaj si Ibrahimi Schumann Rahmaninovn Beethoven Lara Debussy dhe Liszt në sallën e madhe të koncerteve të Akademisë së Arteve në Tiranë. Pianistët e rinj janë Erta Cane Tringa Siqeca Brisilda Bufi dhe Albina Tarifa do të luajnë SCHUMANN Robert - fantazia në Do Mazhor nga Schumann toccata nga Feim Ibrahimi etyd op. 39 Nr. 6 42 dhe 4 nga Sergei Rahmaninov sonatën Nr. 26 dhe sonatën pastorale nga Beethoven baladën Nr.1 nga Kozma Lara variacione mbi një temë polake nga Franz Listz dhe tre prelude nga Claude Debussy. Hyrja është e lirë.

    Lexoni me tej
     

Shpërndajeni këtë faqe