Legjitime puna bazuar SHBA nga puna në shtëpi

Diskutime tek 'Njoftime te ndryshme' filluar nga Anne Amit, 29 Jun 2015.

 1. Anne Amit

  Anne Amit Primus registratum

  Rreth pozitës:
  Punojnë në një mjedis virtual ku ju do të përjetojnë atmosferë të gjallë zyre. Ju do të jetë një pjesë e një ekipi që ka një menaxher i projektit, Junior Soccer, Cilësisë Analist dhe trajnerë.

  Për ju:
  Ju mund të jetë një këtu në qoftë se ju e doni idenë e:
  Marrja e parave shtesë pas orarit tuaj kolegj / zyra -or-
  Të gatshëm për të mbështetur familjen tuaj të qenë një zonjë shtëpie duke u kujdesur për familjen, si dhe -or-
  Të interesuar për të punuar me kohë të plotë dhe të çuar përpara karrierën tuaj duke fituar të mjaftueshme për të mbështetur veten dhe familjen

  Kjo mund të jetë një ndeshje e nëse ju:
  Kanë një kolegj apo Associate shkallë apo duke punuar drejt një, me komunikim të jashtëzakonshme (me shkrim dhe të folur) aftësi
  A jeni një person në internet dhe kompjuter tru?
  Kanë aftësi të mëdha teknike, njohuri në Google Docs
  Kanë përvojë të gjerë kërkimore në internet
  Të ketë përvojë pune në internet
  Janë në dispozicion 20-40 orë në javë

  Pikë bonus nëse ju keni:
  Kanë aftësi të mëdha e të shkruarit
  Kanë përvojë të quajtur
  Kanë një CSR (Përfaqësuesi Mbështetja e klientit) sfond

  Si të aplikoni:
  Ju lutem vizitoni këtë link: https://leadgenius.com/worker/signup/ dhe na tregoni pse LeadGenius do të jetë një zgjedhje e drejtë për ju.
   

Shpërndajeni këtë faqe