Mbeshtesni forumin me nje logo ose nje baner

Diskutime tek 'Fjala ime për përmirësimin e Forumit' filluar nga admin, 17 Nov 2010.

 1. admin

  admin Administrator

  Nese jeni simpatizante te ketij forumi dhe do deshironit ta mbeshtesnit per me shume diskutime, atehere mund te vendosni nje logo apo nje banner te tijin ne faqen tuaj personale.

  [​IMG]
  HTML:
  <a href="http://forumi.shqiperia.com" title="Disktutime, lajme dhe informacione nga jeta e perditshme"><img src="http://shqiperia.com/assets/images/banner/albforumi_banner125125.jpg" width="125" height="125" alt="Disktutime, lajme dhe informacione nga jeta e perditshme"/></a>
  [​IMG]
  HTML:
  <a href="http://forumi.shqiperia.com" title="Disktutime, lajme dhe informacione nga jeta e perditshme"><img src="http://shqiperia.com/assets/images/banner/albforumi_banner46860.jpg" width="468" height="60" alt="Disktutime, lajme dhe informacione nga jeta e perditshme"/></a>
        
   

Shpërndajeni këtë faqe