Mbi islamin!

Diskutime tek 'Teologjia' filluar nga S6T6N6, 24 Sep 2005.

  1. hurtlocker

    hurtlocker Valoris scriptorum

  2. COB

    COB Primus registratum

    Sipas të gjitha gjasave mbetet religjioni më komplet, totalisht fe e përcjellur prej Ibrahimit A.S deri tek Muhammedi S.A.V.S duke promovuar non-stop besimin në një zot të vetëm i cili është fuqiplotë dhe i gjithëmëshirshëm.
     
    MrCool likes this.
  3. Eléonoré

    Eléonoré Valoris scriptorum


    Pervec deklarates se islami eshte religjioni me komplet JAM dakort me kete pohim.

    Pa njera tjetren nuk ka kompletim.

    Eleonore
     
  4. Landi78

    Landi78 Forumium maestatis

    Islami nuk është një besim i unifikuar. Janë disa tipe islamesh!
    Islamet janë besime të ndërtuara me rregulla të modifikuara që i përkasin origjinalisht Judaizmit dhe Krishtërimit.
    Islamet janë besime që nuk ofruan botës asgjë të re nga sa ishte dhe kemi përveç faktit që erdhi Muhamedi nga analfabet dhe primitiv në personin që mori kuranin (sipas islameve).
    Islamet sollën dhunën ekstreme dhe mungesë të theksuAr kkufizimi të lirisë njerzore. Ka dhe të tjera..
    PS: kush kërkon debat nga sa kam thënë le të argumentojë nga sa kam thënë pastaj jam i hapur. Puç!
     
  5. Airbourne

    Airbourne Papirus rex

    Si CDO FE apo besim u bazua ne DHUNE,SHKATERRIM,DJEGJE e shume te tjera.Me perpara kishte DIJETARE....erdhi PERVERSI muhamuti,u dhi muhabeti.Ndersa Judaizmi+krishti digjnin NJEREZ te GJALLE.
    Sipas meje.
     

Shpërndajeni këtë faqe