Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me vete, c'me ngjalli nje kujtim.

Diskutime tek 'Diapazon' filluar nga Kordelja, 28 Feb 2004.

 1. Abratax

  Abratax Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  pa ndonje motiv domethenes ...

  ... E pushtueshme por,... e paprekshme; mbi të gjitha një rast unik, nga ata te jep kenaqesi edhe thjesht prekja me mollezat e gishtave te tejdukshëm te imagjinates. Dhe ..., këtu nisi "gjithçka", jetoi derisa sa u rrezua - një rrezim simbolizonte "thyerje" - u krisen frojdet e kristalte te iriseve te tua, e copezat u tretën ne sytë e mi. Syte e mi liqene te kadifenjte kafeje te erret.
  Çdo fjale duhet te këtë magjine e pushtimit, dhe ... ndjesine magjepese te aromes se "pas-luftës", sikurse aroma e dehur prej akteve te mesnates, zhmbeshtillej si shall agimeve te ftohta, prej te mendafshteve flokeve te tu. Unë gjurmoja si ushtar me një këmbë hijet e hapave te flladeve te trupit tënd, duke ndjekur me sy fantazmat e katapultimeve tona ne "qiell te shtatë." Shtate yjet e fundit te qiellit u shuan prej rrokullisjeve te gishtave te tu; tek zbertheje, plot dembelizem te pergjumur, prej trupit, te lemuaren kemishen tënde te nates.
  Liturgjia e rrudhur e psalmeve te carcafeve te torturuar prej nates se shkuar lindte shkendija dridhjesh mbi ujin e oazit tënd. Dhe ... die nuk munda te parandaloja naten te derdhej apo dergjej atje. Shpesh ndihem fajtor nder agime-muzgjesh te tillë, është thjesht ndjesia e mos arritjes se perfundimt te pushtimit te tokave Jugore ku kusherira e Carit te fundit mbreteron.
   
 2. Dolores

  Dolores Primus registratum

 3. alinos

  alinos Forumium maestatis

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Artist: Placebo
  Album: Once More With Feeling
  Song: Special needs

  Remember me when you´re the one who´s silver screened
  Remember me when you´re the one you´d always dreamed
  Remember me whenever noses start to bleed
  Remember me special needs

  Just nineteen a sucker´s dream
  I guess I thought you had the flavor
  Just nineteen a dream it seemed
  Six months off for bad behavior

  Remember me when you clench your movie deal
  And think of me stuck in my chair that has flow wheels
  Remember me through flash photography and screens
  Remember me special dreams

  Just nineteen a sucker´s dream
  I guess I thought you had the flavor
  Just nineteen a dream it seemed
  Six months off for bad behavior

  Just nineteen a sucker´s dream
  I guess I thought you had the flavor
  Just nineteen a dream it seemed
  Six months off for bad behavior

  Remember me
  Remember me

  Just nineteen a sucker´s dream
  I guess I thought you had the flavor
  Just nineteen a dream it seemed
  Six months off for bad behavior

  Just nineteen a sucker´s dream
  I guess I thought you had the flavor
  Just nineteen a dream it seemed
  Six months off for bad behavior

  Remember me
  Remember me
   
 4. ^^MIA^^

  ^^MIA^^ Forumium maestatis

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  BIG GIRLS DON'T CRY...

  The smell of your skin lingers on me now
  Your probably on your flight back to your home town
  I need some shelter of my own protection baby
  To be with myself and center, clarity
  Peace, Serenity


  I hope you know, I hope you know
  That this has nothing to do with you
  It's personal, Myself and I
  We've got some straightenin' out to do
  And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
  But Ive got to get a move on with my life
  Its time to be a big girl now
  And big girls don't cry
  Don't cry
  Don't cry
  Don't cry

  The path that I'm walking
  I must go alone
  I must take the baby steps 'til I'm full grown
  Fairytales don't always have a happy ending, do they
  And I foresee the dark ahead if I stay

  I hope you know, I hope you know
  That this has nothing to do with you
  It's personal, Myself and I
  We've got some straightenin' out to do
  And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
  But I've got to get a move on with my life
  Its time to be a big girl now
  And big girls don't cry

  Like the little school mate in the school yard
  We'll play jacks and uno cards
  Ill be your best friend and you'll be mine
  Valentine
  Yes you can hold my hand if u want to
  Cause I want to hold yours too
  We'll be playmates and lovers and share our secret worlds
  But its time for me to go home
  Its getting late, dark outside
  I need to be with myself and center, clarity
  Peace, Serenity
   
 5. Dolores

  Dolores Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  BILLY TALENT
  http://www.youtube.com/watch?v=-VXSliec2f4&feature=related

  "This Suffering"

  Like a target drawn across my chest
  She's a bullet in Russian Roulette
  You said you'd never turn your back on me
  (Rescue me, rescue me)
  Would you stand by me or bury me?
  (Bury me)
  Why don't we end this lie,
  I can't pretend this time
  I need a friend to find, my broken mind,
  Before it falls to pieces

  Every time you try to leave me blind
  You'll never close my eyes
  You'll never close my eyes and watch me die

  And when she spins the bottle round and round
  Every time it leaves me gagged and bound
  You said you'd never turn your back on me
  (Rescue me, rescue me)
  Would you stand by me or bury me?
  (Bury me)
  Why don't we end this lie
  I can't pretend this time
  I need a friend to find, my broken mind,
  Before it falls to pieces

  End this lie, I can't pretend this time
  I need a friend to find, my broken mind,
  Before it falls to pieces
  Every time you try to leave me blind
  You'll never close my eyes
  You'll never close my eyes and watch me die

  Misery won't get the best of me
  Cause now I'm calling, yes I'm calling on your bluff

  Misery won't get the best of me
  Cause now I'm calling, yes I'm calling on your bluff

  Throw down the cards, I've had enough

  Why don't we end this lie
  I can't pretend this time
  I need a friend to find, my broken mind,
  Before it falls to pieces
  Every time you try to leave me blind
  You'll never close my eyes
  You'll never close my eyes and watch me die

  End this lie, I cant pretend this time
  I need a friend to find, my broken mind,
  Before it falls to pieces

  Every time you try to leave me blind
  You'll never close my eyes
  You'll never close my eyes and watch me die
   
 6. Dolores

  Dolores Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  3 Doors Down - Loser

  http://www.youtube.com/watch?v=zF8v_bHBfTY&feature=related

  Breathe in right away, nothing seems
  to fill this place
  I need this every time, take your
  lies get off my case
  Some day I will find, a love that flows
  through me like this
  This will fall away, this will fall away

  You're getting closer, to pushing me
  off of life's little edge
  Cause I'm a loser and sooner or later
  you know I'll be dead
  You're getting closer, you're holding the
  rope and I'm taking the fall
  Cause I'm a loser, I'm a loser, yeah

  This is getting old, I can't break these
  chains that I hold
  My body's growing cold there's nothin
  left of this mind or my soul
  Addiction needs a pacifier, the buzz of
  this poison is taking me higher
  This will fall away, this will fall away

  You're getting closer, to pushing me
  off of life's little edge
  Cause I'm a loser and sooner or later
  you know I'll be dead
  You're getting closer, you're holding
  the rope and I'm taking the fall
  Cause I'm a loser

  You're getting closer, to pushing me
  off of life's little edge
  Cause I'm a loser and sooner or later
  you know I'll be dead
  You're getting closer, you're holding
  the rope and I'm taking the fall
  Cause I'm a loser

  You're getting closer, to pushing me
  off of life's little edge
  Cause I'm a loser and sooner or later
  you know I'll be dead
  You're getting closer, you're holding
  the rope and I'm taking the fall
  Cause I'm a loser
   
 7. dahlia

  dahlia Grupi i të çmëndurve!

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  You are the sun the moon and stars
  ah you... and I could never run away from you

  You try but what could get out of things ?
  and why should I believe myself ?

  It's like the world is gonna end so soon
  and why should I believe myself ?

  Yeah...

  You, me, and everything
  caught in the fire
  I can see you drowning
  caught in the fire

  shume te trishtueshem jeni ju Radiohe...me vjen te qaj kur ju degjoj...
   
 8. xinxer

  xinxer Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  thuja rini kanges qe di tiii
  lere gezimin tend te trokase ne gjiiii
  thuja rini kanges qe di ti
  yjet ta kene ziliiii... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
   
 9. dahlia

  dahlia Grupi i të çmëndurve!

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  When you try your best
  but you don't succeed,
  When you get what you want,
  but not what you need,
  When you feel so tired,
  but you can't sleep,
  Stuck in reverse,

  nananana nanana nananaa naaaaaaaaaaa


  Lights will guide you home,
  And nanana nana your mmmmm,
  And I will try and fix you

  nanananaa nananaanan nannananaa nanananananaan


  du te vrapoj si ai...du te vrapooooooooooj
   
 10. dahlia

  dahlia Grupi i të çmëndurve!

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Fly away on my Zephyr
  I feel it more then ever
  And in this perfect weather
  We'll find a place together
  Flyyyy oooon myyyyyyyy wiiiiing

  Whoa whoa whoa whoa whoa whoa - do youuuuu
  Yeah yeah yeah yeah yeah yeah
  Whoa whoa whoa whoa whoa whoa - won't youuuuuu
  Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

  Fly away on my Zephyr
  We're gonna live foreveeeeeeeeeeer
  Foreveeeeeeeeeer
   
 11. alinos

  alinos Forumium maestatis

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Maybe surrounded by
  A million people I
  Still feel all alone
  I just wanna go home
  Oh I miss you, you know

  And I've been keeping all the letters that I wrote to you
  Each one a line or two
  "I'm fine baby, how are you?"
  Well I would send them but I know that it's just not enough
  My words were cold and flat
  And you deserve more than that

  Another aerorplane
  Another sunny place
  I'm lucky I know
  But I wanna go home
  Mmmm, I've got to go home

  Let me go home
  I'm just too far from where you are
  I wanna come home

  And I feel just like I'm living someone else's life
  It's like I just stepped outside
  When everything was going right
  And I know just why you could not
  Come along with me
  But this was not your dream
  But you always believe in me

  Another winter day has come
  And gone away
  And even Paris and Rome
  And I wanna go home
  Let me go home

  And I'm surrounded by
  A million people I
  Still feel alone
  Oh, let go home
  Oh, I miss you, you know

  Let me go home
  I've had my run
  Baby, I'm done
  I gotta go home
  Let me go home
  It will all right
  I'll be home tonight
  I'm coming back home
   
 12. dahlia

  dahlia Grupi i të çmëndurve!

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  me ka marre malli shume me ka marre

  ne dhomen time nuk mbaj me kalendar

  dhe nje qe e pata e bera cope e çike

  kush i beri muajt me nga 30 dite

  me ka marre malli shume me ka marre...
   
 13. olololol

  olololol Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Avni ALiu e kendon DAHLIA kenge e viteve 90-=te
   
 14. SyZeza

  SyZeza Grupi i të moçmëve!

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Iu ngjita malit,
  sepse ti ma kerkove,
  lart mbi re,
  ku qielli ishte blu,
  mund te shikoja perreth meje,
  ngado.

  Ndonjehere me duket,
  sikur s'kam qene vecse e lodhur,
  dhe do te vazhdoj te eci,
  deri diten qe do te skadoj,
  ndonjehere shtrihem,
  nuk mund te bej dot gje,
  por pastaj ngrihem perseri,
  sepse ti ma kerkon.

  Disa dite shikoj poshte,
  e kam frike mos rrezohem,
  edhe pse dielli ndricon,
  nuk shikoj dot asgje,
  pastaj degjoj zerin tend te embel oh
  Oh,hajde e pastaj shko,hajde e pastaj shko,
  duke me thene butesisht,
  sa shume me do...

  lendina paqesore,
  pak tutje malit,
  lendina paqesore,
  pak e njohin,
  ndoshta nuk do te arrij dot kurre atje,
  jo ne kete jete,
  por heret a vone,
  atje do te shkoj.

  ------------------------------

  You keep me going.. You are my world
  I love YOU 2
   
  gurax likes this.
 15. Ema

  Ema Goddes

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Morgan "Amore assurdo"
  dall'album "Da A ad A"(2007)


  Assurdo cosa accadde
  quando ti vidi per la prima volta
  portavo un cuore entrando nella stanza
  ma uscendo non lo avevo più:
  Amore, come vetro,
  lo infranse al primo colpo

  Quanto tempo è passato
  da quel temporale
  un rimedio ti avevo dato
  per le corde vocali
  e tu mi hai disegnato una libellula
  che dice "vola da solo"
  l'avrei dovuta prendere in parola
  ma io non seguo mai la prima strada

  Poi un numero di cellulare
  sul quale ancora, sei anni dopo, ti fai chiamare
  e da lì mille peripezie
  traversate atlantiche, ultracontinentali

  Case nelle valigie
  e valigie nei corridoi
  belle scatole
  da conservare
  stivare
  per ricordare
  accumulare
  nastri
  carte
  fotografie
  passamanerie

  E adesso ho voglia di contatto
  di scriverti e parlarti
  volgermi a te
  ritornar nella tua vita
  restituirti quello che mi hai dato
  e nonostante il cuore infranto
  da lontano..
  ho voglia d'esser grato

  Ieri sono stato sotto
  dove adesso c'è un enorme specchio
  e finalmente ho ritrovato
  il disco dei Black Sabbath
  se lo guardi girare può ipnotizzare
  etichetta a spirale diventa un cono che sale
  (sale sale sale)
  tridimensionale

  Era una notte golosa di musa
  una candela devo avere accesa
  nell'illusione di rimaterializzare
  il nostro disordine speciale
  di abbigliamenti
  sbagliati,
  casuali
  odori
  eterosessuali
  e una vasca da bagno
  e noi..immersi nel vino rosso...
  brindare...

  Assurdo cosa accadde
  una volta uscito da quella stanza
  trasformazione radicale
  di tutto il mio universo
  il cuore in pezzi separati
  nel petto conservati
  come i frammenti degli specchi
  su cui rifletto mille volti
  che posso scegliere
  desiderare
  idolatrare
  venerare
  provar piacere carnale

  ma dopo un tale amore
  non possono più amare
   
 16. Ema

  Ema Goddes

 17. Nei

  Nei Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  kur te kam prane...

  kur ste kam prane..

  cdo mrekulli

  per ty e kam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
   
 18. Ema

  Ema Goddes

 19. ^^MIA^^

  ^^MIA^^ Forumium maestatis

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  Kindness in your eyes
  I guess you heard me cry
  You smiled at me
  Like Jesus to a child

  I'm blessed, I know
  Heaven sent and heaven stole
  You smiled at me
  Like Jesus to a child

  And what have I learned
  From all this pain?
  I thought I'd never feel the same
  About anyone
  Or anything again


  But now I know
  When you find love
  When you know that it exists
  Then the lover that you miss
  Will come to you
  On those cold, cold nights


  So the words you could not say
  I'll sing them for you
  And the love we would have made
  I'll make it for two
  For every single memory
  Has become a part of me

  You will always be
  My love

  Well, I've been loved
  So I know just what love is
  And the lover that I kissed
  Is always by my side

  Oh the lover I still miss
  Was Jesus to a child
   
 20. ere

  ere Primus registratum

  Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me

  I miss u so..
  how bad u dont know
  cos if u knew
  u vould never stay away
  but forever u will stay
  and here i am, thinking about the past
  that lived so short, but cant go from my heart
   

Shpërndajeni këtë faqe