Ndihmoni Shqiperine ne eRevollution

Diskutime tek 'Lojra te ndryshme' filluar nga GamerAl, 1 Aug 2016.

 1. GamerAl

  GamerAl Primus registratum

  eShqiperia (ashtu sic quhet Shqiperia ne lojen online eRevollution), eshte ne veshtiresi pasi po sulmohet nga Maqeodnia. I duhet ndihma e cdonjerit prej jush per ti cliruar territoret e pushtuara. Nese pyesni veten se cfare eshte eRevollution, ajo eshte nje loje online qe luhet direkt nga shfletuesi i internetit. Aty mund te shprehni kreativitetin dhe cilesite e tua ne aspektin ushtarak, diplomatik, ekonomik dhe mediatik. Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eMaqedonia duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/al/register/39690
   
 2. GamerAl

  GamerAl Primus registratum

  eShqiperia (ashtu sic quhet Shqiperia ne lojen online eRevollution), eshte ne veshtiresi pasi po sulmohet nga Maqeodnia. I duhet ndihma e cdonjerit prej jush per ti cliruar territoret e pushtuara. Nese pyesni veten se cfare eshte eRevollution, ajo eshte nje loje online qe luhet direkt nga shfletuesi i internetit. Aty mund te shprehni kreativitetin dhe cilesite e tua ne aspektin ushtarak, diplomatik, ekonomik dhe mediatik. Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eMaqedonia duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/al/register/39690
   
 3. GamerAl

  GamerAl Primus registratum

  eShqiperia (ashtu sic quhet Shqiperia ne lojen online eRevollution), eshte ne veshtiresi pasi po sulmohet nga Maqeodnia. I duhet ndihma e cdonjerit prej jush per ti cliruar territoret e pushtuara. Nese pyesni veten se cfare eshte eRevollution, ajo eshte nje loje online qe luhet direkt nga shfletuesi i internetit. Aty mund te shprehni kreativitetin dhe cilesite e tua ne aspektin ushtarak, diplomatik, ekonomik dhe mediatik. Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eMaqedonia duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/al/register/39690
   
 4. Dreamer

  Dreamer Under the Dome

  Mjafton nje teme, jo 3/4. Flm
   
 5. GamerAl

  GamerAl Primus registratum

  eShqiperia (ashtu sic quhet Shqiperia ne lojen online eRevollution), eshte ne veshtiresi pasi po sulmohet nga Maqeodnia. I duhet ndihma e cdonjerit prej jush per ti cliruar territoret e pushtuara. Nese pyesni veten se cfare eshte eRevollution, ajo eshte nje loje online qe luhet direkt nga shfletuesi i internetit. Aty mund te shprehni kreativitetin dhe cilesite e tua ne aspektin ushtarak, diplomatik, ekonomik dhe mediatik. Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eMaqedonia duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/al/register/39690
   
 6. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Tip shoqerish <produktive> odeon dhe kelcyre ...Airbourne i njef me kohe.
  Problemi i tyre....
  Naten e mire.
   
 7. GamerAl

  GamerAl Primus registratum

  [​IMG]
  eShqiperia (ashtu sic quhet Shqiperia ne lojen online eRevollution), eshte ne veshtiresi pasi po sulmohet nga Maqeodnia. I duhet ndihma e cdonjerit prej jush per ti cliruar territoret e pushtuara. Nese pyesni veten se cfare eshte eRevollution, ajo eshte nje loje online qe luhet direkt nga shfletuesi i internetit. Aty mund te shprehni kreativitetin dhe cilesite e tua ne aspektin ushtarak, diplomatik, ekonomik dhe mediatik. Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eMaqedonia duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/al/register/39690
   

Shpërndajeni këtë faqe