notorious BIG(BIGIE SMALLS)

Diskutime tek 'VIPat me famë botëore, klubi i Fansave' filluar nga disku, 27 Nov 2002.

 1. disku

  disku UNI

  notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  KJO ESHTE PER TE GJITHE EAST SIDERS....
  NJE TEME PER NJE NGA LEGJENDAT E RAPIT DHE BROOKLYN..
  CHRISTOFFER WALLACE AKA BIGGIE SMALLS
  TEK FOTOJA ME ISH-MIKUN 2PAC SHAKUR [​IMG]

  KETU VETEM [​IMG]
   
 2. babyboy

  babyboy Primus registratum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  Name: Christopher Wallace
  Alias: The Notorious B.I.G., Biggie Smalls, Frank White
  Birth: May 21, 1972 in Brooklyn, New York
  Death: March 9, 1997 in Los Angeles, California
  Occupation: Musician/Businessman/Entrepreneur/Father

  [​IMG]

  The Notorious BIG . . . a man that gave a new meaning to greatness . . . there has not yet been anyone who has taken the underground and commercial rap world by storm . . .
   
 3. babyboy

  babyboy Primus registratum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  One More Chance (remix) - kjo eshte kenga me HOT qe mund te degjoni ne ndonje club apo party . . . vjet ishte himni i dhomes tone ne konvikt!!! :cool: Here it goes . . .

  One More Chance (remix) - Notorious BIG

  Verse One:

  First things first I poppa freaks all the honies
  Dummies playboy bunnies those wantin money
  Those the ones I like cause they don't get nathan
  but penetration unless it smells like sanitation
  Garbage I turn like doorknobs
  Heart throb never black and ugly as ever
  However I stay Coogi down to the socks
  Rings and watch filled with rocks
  And my jam knock in the Mitsubishi
  Girls pee pee when they see me
  Navajos creep me in they tee pee
  As I lay down laws like Alan Coppet
  Stop it - if you think they gonna make a prophet
  Don't see my ones, don't see my guns - get it
  Now tell ya friends Poppa hit it then split it
  in two as I flow with the Junior M.A.F.I.A.
  I don't know what the hell's stoppin ya
  I'm clockin ya, Versace shades watchin ya
  Once ya grin, I'm in game, begin
  First I talk about how I dresses this
  In diamond necklasses - stretch Lexuses
  The sex is just immaculate from the back I get
  Deeper and deeper, help ya reach the
  climax that your man can't make
  Call him, tell him you'll be home real late
  and sing the break

  Chorus:

  One more chance
  Biggie give me one more chance

  Verse Two:

  She's sick of that song on how it's so long
  Thought he worked his until I handled my biz
  There I is; Major Payne like Damon Wayans
  Low Down Dirty even like his brother Keenan
  Schemin, don't leave ya girl round me
  True player for real, ask Puff Daddy
  You ringin bells with bags from Chanel
  Baby Benz, traded in your Hyundai Excel
  Fully equipped, CD changer with the cell
  She beeped me, meet me at twelve
  Where you at? Flippin jobs, playin car notes?
  While I'm swimmin in ya women like the breast stroke
  Right stroke, left stroke was the best stroke
  Death stroke - tongue all down her throat
  Nuttin left to do but send her home to you
  I'm through - can ya sing the song for me, boo?

  Chorus

  Verse Three:

  So, what's it gonna be? Him or me?
  We can cruise the world with pearls, gator boots for girls
  The envy of all women, crush linen
  Cardea wrist-wear with diamonds in em
  The finest women I love with a passion
  Ya man's a wimp, I give that ass a good thrashin
  High fashion - flyin into all states
  Sexin me while ya man masturbates
  Isn't this great? Your flight leaves at eight
  Her flight lands at nine, my game just rewinds
  Lyrically I'm supposed to represent
  I'm not only the client, I'm the player president

  Chorus
   
 4. disku

  disku UNI

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  kenget e mia te prefeuara jan
  1)going back to cali
  2)hypnotize
   
 5. ronnie

  ronnie Primus registratum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  F*** THAT FAT BASTARD.
   
 6. Kordelja

  Kordelja Valoris scriptorum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  Shenime: Ju lutem beni kujdes gjuhen.
  Respekte,
  Kordelja
   
 7. babyboy

  babyboy Primus registratum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  edituar!
  Fol Shqip kendon Gili.
  Kurse rregullorja e Forumit thote ashtu sic ka shkruajtur moderatorja poshte ketij postim.
   
 8. Kordelja

  Kordelja Valoris scriptorum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  Terheqeje vemendjeje:

  Pika 1: Gjuha kryesore e Albforumit është shqipja. Gjuhët e tjera do të lejohen vetëm në rastet kur shprehin:

  a) thënie apo batuta
  b) terma apo fjalë që nuk kanë përkthime në gjuhën shqipe
  c) artikuj ose shkrime me referencat përkatëse.
  Në rast shkelje të kësaj pike postimi do të ndryshohet ose fshihet.

  Pika 2: Ndalohet rreptësisht postimet që kanë për qëllim të shajnë me fjalë ofenduese drejtpërdrejt një antar të Albforumit. Shkelja e kësaj pike do sjellë si pasojë paralajmërimin për heqje e së drejtës së postimit në Albforum.

  ..........................................

  Shënim: Rregullorja e Albforumit përbën një nga shtyllat bazë mbi të cilin ky forum vepron. Shkelja e kësaj rregulloreje me qëllim konsiderohet si sulm kundrejt Albforumit, dhe si i tillë do marri dhe përgjigjen. Por edhe pse kjo rregullore është udhëzuesi per të bashkëjetuar në këtë komunitet, Albforumi bazohet ne baza morale dhe moderimi i tij gjithashtu.

  Stafi i Albforumit ju këshillon dhe uron që kjo rregullore do zbatohet me rigorozitet nga antarët e tij në menyrë që të kemi një klimë sa më konstruktive në Albforum.

  Faleminderit.
   
 9. ronnie

  ronnie Primus registratum

  Re: notorious BIG(BIGIE SMALLS)

  Edituar. Thyhet rregulla nr 1 e rregullores se albforumit.
  Lexo rregulloren qe ka shkrujt me lart parathenesi juaj.
   

Shpërndajeni këtë faqe