Kosova Oferta e kredisë në 3% në vit, aplikoni tani për më shumë detaje

Diskutime tek 'Tema e ditës (vendet shqipfolëse)' filluar nga hassanyacu, 26 May 2018.

 1. hassanyacu

  hassanyacu Primus registratum

  Oferta e huasë,
  Ne ofrojmë kredi me norma interesi të lira deri në 3% dhe brenda një periudhe 1-vjeçare deri në 20 vjet. Ne ofrojmë hua brenda kufijve prej € 2,000.00 dhe € 10,000,000. Kreditë tona janë të siguruara mirë për sigurinë maksimale është prioriteti ynë.
  Na kontaktoni për më shumë informacion: hassanahusni@gmail.com,

  Procesi i kredisë është i shpejtë dhe i lehtë,
  Kredi me normë interesi prej 3%
  Fleksibil, afatgjatë ose afatshkurtër
  Kohëzgjatja e kredisë midis 1 dhe 20 Vitet.
  Ne ofrojmë kredi klientëve vendas dhe ndërkombëtarë

  SHERBIMET perfshijne sa me poshte:
  * Financimi i projektit
  * Konsolidimi i borxhit
  * kredi biznesi
  * kredi personale
  * kredi ndërkombëtare
  * kredi e makinave, kredi hipotekore

  Jemi dhënë privilegjin të plotësojmë nevojat tuaja financiare, Ne jemi të autorizuar dhe të rregulluar nga autoriteti i shërbimit financiar për ofrimin e këshillave të huasë dhe rregullimin e sigurimit.

  Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik.
  Kontakti me e-mail: hassanahusni@gmail.com
   
 2. lojrafationline

  lojrafationline Primus registratum

  A keni nje faqe interneti, nje platforme ku mund te kontrollojme cdo gje para se te dergojme mesazh personal?
   

Shpërndajeni këtë faqe