OSHEE Planifikon 12 Miliardë Investime Për 2016

Diskutime tek 'Ekonomia & Biznesi Shqiptar' filluar nga Agjenti_007, 12 Feb 2016.

 1. Agjenti_007

  Agjenti_007 Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres Anëtar i Shtabit

  14552789211454075178145260535114515646931450186295osheee.jpg

  OSHEE planifikon që për 2016 të investojë 12 miliardë lekë, ku 7.7 miliardë lekë do të jenë financim i saj.

  Duke publikuar bilancin e vitit 2015, kompania thotë se është hera e parë që kompania del me rezultat financiar pozitiv.

  Gjatë gjithë vitit u arkëtuan 65.7 miliardë lekë, dhe humbjet u ulën në 31.3 %. Nga ana tjetër, OSHEE për shkak të rritjes së të ardhurave ka rritur investimet për prëmirësimin e rrjetit të shpërndarjes.
   

Shpërndajeni këtë faqe