Përshëndetje me këngë

Diskutime tek 'Muzika' filluar nga PrInCiPiEl, 25 Dec 2002.

 1. KoDoShi

  KoDoShi Primus registratum

 2. Erind

  Erind Forumium maestatis

  Re: Përshëndetje me këngë

  <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ariel *</div><div class="ubbcode-body">PErshendes ate cunin e bukur Ersi me ate kengen e madherishme qe Lindori (nen petkat e alfonsos) e kendonte bashke me Rozinen.

  muhahahahhahahaaaaaaa

  ps. qesh kur e kujtoj!!!!!!! </div></div>

  /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
   
 3. Dotesa

  Dotesa Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  Per policin... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
  Perseri--- Votra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif
   
 4. Dotesa

  Dotesa Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ErSI</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ariel *</div><div class="ubbcode-body">PErshendes ate cunin e bukur Ersi me ate kengen e madherishme qe Lindori (nen petkat e alfonsos) e kendonte bashke me Rozinen.

  muhahahahhahahaaaaaaa

  ps. qesh kur e kujtoj!!!!!!! </div></div>

  /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif </div></div>

  /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif alla prossima amigo!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
   
 5. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ariel *</div><div class="ubbcode-body">sai... credo che l'amore non diventi mai vechia.In certi momenti cambiamo noi.Volenti o dolenti ogni giorno cresciamo e ci facciamo tanti problemi certe volte anche innesistenti. ma... tu non scordarti mai che ... http://youtube.com/watch?v=-LmdI-yz89E

  /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif </div></div>

  ti je http://youtube.com/watch?v=xAz4vLPuEhk

  ps: nelka ti mos u ban xheloze se kete e kam si moter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
   
 6. zog

  zog Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  bluje filmat vendosi keshtu :<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">PHP:</div><div class="ubbcode-pre ubbcode-body" style="height: 36px;"><span style="color: #007700"></span><span style="color: #0000BB"></span><span style="color: #007700">[</span><span style="color: #0000BB">youtube</span><span style="color: #007700">]</span><span style="color: #0000BB">ketu rendit vetem ato shifrat</span><span style="color: #007700">[/</span><span style="color: #0000BB">youtube</span><span style="color: #007700">] </span><span style="color: #0000BB"></span>
  </span></div></div>


  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xAz4vLPuEhk"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xAz4vLPuEhk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>

  dhe qe je cigane e kam marr vesh qe kur te pash resmen per her te pare. ti me duket e ke von per sport eeeeee ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif
   
 7. Dotesa

  Dotesa Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  o blujeeeeeeeeee...o lule e bukur flm dhe tvb ma un mondo pieno pieno!!!
  Desha me tu pergjigj me pare por isha pak per hau hiu sa kam ardh
   
 8. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body">dhe qe je cigane e kam marr vesh qe kur te pash resmen per her te pare. ti me duket e ke von per sport eeeeee ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif </div></div>

  /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif uu zogu, po ku je mor dashuriii /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

  shif, kjo asht per ty
  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Y4UL86yR_Pc"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Y4UL86yR_Pc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>

  serenate si kjo si kisha ba kurr ndoj mashkulli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

  kjo kangtarja asht e re shum', dhe nuk e kndon aq mire, se kjo kanga ne version origjinal asht yll. te pershndes.
   
 9. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  Ariel, ti je lule vete. te puth fort
   
 10. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  ps: se harrova, zogu, ket' kangen do t'a kndoj vete e do t'a vene ne youtube,(don me e sponsorizu nji kompani per nji reklame) se m'kane thane se e kndoj ma bukur une, po ca m'sugjeron me vesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
   
 11. abs

  abs nuk e di...

  Re: Përshëndetje me këngë

  /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif shif kur t' thojne mos vesh asisend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
   
 12. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  shif kjo si influencon popllin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
  po ti petal luleboret, si ke kene?
   
 13. abs

  abs nuk e di...

  Re: Përshëndetje me këngë

  poplli do mbeshtejtje origjinale moooj se muri asht i ftoht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

  danke qe m'pyet Zambak i bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif
  kaloj kajhere kufijt (si gjithmone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ) e manej kujtohem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

  t’pershnes me ket’ qe po nigjo itesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

  http://www.youtube.com/watch?v=spBUUoBDS2I
   
 14. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  aman se ket' kang' e kam ba pistil... ku ma gjete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

  per ty... ky filmi asht nder ma te preferumt e mij:

  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k6Np5QKX5ig"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k6Np5QKX5ig" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>
   
 15. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  pershendes tan shpirtnat e bukur e sensibel, my special friends and...

  Satin, I know you will like this.

  Helena also... Lips too... Aurora... Rambla, Fanta, Alinos, Tea, Papi, all of you romantic girls /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif (sorry se e di se kam harru shum') m'falni po e ka fajin mosha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

  Ndersa nga cunat pershndes vetem ato ma te miret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uHdNCHomHlU"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uHdNCHomHlU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>


  Nelka, I love you e mos mu bej xheloze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
   
 16. eniad

  eniad Forumium maestatis

  Re: Përshëndetje me këngë

  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/251UlKwCNU4"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/251UlKwCNU4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>

  Back at you Blue with this one, amazing violine /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif in the very beginning.
   
 17. eniad

  eniad Forumium maestatis

  Re: Përshëndetje me këngë

  This is for ... to whom it may concern...

  Extraordinary /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif


  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Wj_0DaiStGU"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Wj_0DaiStGU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>
   
 18. bebi

  bebi Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  Satin, it was beautiful.
  Une du shum' nji pjesez te Chopin, nocturne ne C sharp minor, (B1 49) q1 asht me violincel. ne youtube gjej vetem versionin me piano, q1 nuk asht as 0000.01 % e bukur si asht ajo me violincel.
  me piano eshte e bukur pjesa B flat minor OP 9 N1.

  per ty, C sharp minor, e minimizuar... fatkeqesisht.
  te puth <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZR2KkA1JlFs"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZR2KkA1JlFs" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>

  e gjeta edhe me violine, por prap... ja vlejne te degjohen te dyja. e un bellissimo brano, mi fa venire sempre i brividi. degjoje pjesen me violine, dhe mendoje se sa e fuqishme eshte me violincel. po deshe t'a coj me email <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BRnhfUp_JPQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BRnhfUp_JPQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>
   
 19. eniad

  eniad Forumium maestatis

  Re: Përshëndetje me këngë

  E njoh kete pjesen dhe eshte nje nga te preferuarat e mia. Po e degjoja sot paradite, si pjese e kolones zanore te filmit "Pianisti" . Thnx for the great music /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .
   
 20. ^Res-Cogitans^

  ^Res-Cogitans^ Primus registratum

  Re: Përshëndetje me këngë

  Oh , Blue /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
  shuit,veri shuitttt shoul /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

  rikembej :
  <center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sUz2OulZ-q4"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sUz2OulZ-q4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>

  [...]The answer, my friend, is blowin' in the wind,
  The answer is blowin' in the wind /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .
   

Shpërndajeni këtë faqe