Pamje të frikshme nga burgu në të cilin, amerikanët eksperimentuan me njerëz ..!!

Diskutime tek 'Mistere, Konspirime, Kuriozitete' filluar nga Universal, 17 Apr 2015.

 1. Universal

  Universal AnonymouS

  Burgu i Holmsburg në Filadelfia, në historinë e saj qindvjeçare ja kaluar nëpër shumë trazira të përgjakshme, abuzimin e të burgosurve përmes eksperimenteve kimike të frikshme me të burgosurit.

  Fotografja Cindy Vasco në objektivin e saj ka zbuluar mbeturinat e kësaj tani vend i braktisur, dikur vend i tmerrshëm.

  Holmsburg është ndërtuar në vitin 1895 dhe ishte një burg për të burgosurit më të rrezikshëm, kryesisht të dënuar me vdekje dhe ata që ishin duke vuajtur një dënim të përjetshëm.

  Dy dekada pas mbylljes në vitin 1995, mbetjet e dikurshme të burgut më të dhunshëm në historinë e SHBA ishin ideal për Cindy Vasco dhe fotografitë e saj.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   

Shpërndajeni këtë faqe