Pergjigjet e provimit te detyruar Letersi - Gjuhe shqipe te Matures Shteterore 2010

Diskutime tek 'Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote' filluar nga Al-Punk, 1 Jun 2010.

 1. Al-Punk

  Al-Punk Still here

  Pergjigjet e provimit te detyruar Letersi - Gjuhe shqipe te Matures Shteterore 2010

  <h3>Pergjigjet e provimit te detyruar Letersi - Gjuhe shqipe te Matures Shteterore 2010 </h3>  <div class="brendamajtas">
  <div class="brendaimg">
  [​IMG]

  <div class="clear"></div>
  <span>Pergjigjet e provimit te detyruar Letersi - Gjuhe shqipe te Matures Shteterore 2010 </span>
  </div>

  </div>

  Përgjigjet e provimit të detyruar Letërsi - Gjuhë shqipe të Maturës Shtetërore 2010

  Ministria e Arsimit dhe e Shkencës ka publikuar në faqen zyrtare të saj përgjigjet e testit të letërsisë të Maturës Shtetërore. Ditën e sotme maturantët e gjithë shkollave të vendit kanë dhënë provimin e parë të maturës shtetëore atë të letërsisë. Rreth 37.500 maturantë kanë shpalosur njohuritë e tyre të marra gjatë katër viteve të shkollës në 25 pyetjet e paraqitura në test. Provimi ka nisur në orën 10:00 dhe ka përfunduar në 12:30. Procedura tjetër është se të gjitha testet mblidhen dhe shpërndahen në qendrat e korrigjimit në Tiranë, Elbasan, Fier dhe Shkodër. Pas mbarimit të testit dhe korrigjimit të tij, të gjitha notat janë mbledhur në Agjencinë e Vlerësimit të Arritjeve (AVA), ku më pas do të bëhet shpërndarja e të gjitha notave në të gjitha shkollat e vendit.

  Duke qene se ka disa vonesa ne hapjen e ketyre informacioneve nga faqja zyrtare e Ministrise se Arsimit, po vendosim te plote materialin e testit te sotem.
  Prane cdo varianti pyetjesh eshte vendosur dhe Skema e cila permban dhe pergjigjet e sakta te testeve.
  </p><h3>Letërsi dhe Gjuhë shqipe</h3>
  Artistike, Sportive : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema

  Gjuhe e huaj : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema

  Natyror : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema

  Pedagogjike : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema

  Profesionale : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema

  Seksioni dygjuhesh : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema

  Shoqeror dhe i pergjithshem : Varianti A ; Skema ; Varianti B ; Skema
   
  Sweety and Megg like this.
 2.  
 3. roxhin danaj

  roxhin danaj Guest

   
 4.  

Shpërndajeni këtë faqe