Perpelitje ne mjegull ne cirkun e Tiranes

Diskutime tek 'Shqipëria.com' filluar nga http://shqiperia.com/feed, 20 Jan 2011.

  1. Cirku i Metropolit në Tiranë shfaq çdo të shtunë dhe të diel ora 1100 nga data 27 nëntor 2010 deri në datën 26 qershor 2011 pjesën “Përpëlitje në mjegull”. Kjo shfaqje premierë është një përzgjedhje artistike me numra akrobatikë dhe elementë të tjerë përbërës tepër të rëndësishëm të konceptuar nga mjeshtri Fatos Roshi dhe të shoqëruar nga orkestra e Cirkut të Metropolit nën drejtimin e Leonard Topit. Shfaqja është një produkt i ndërthurjes të punës së mjeshtërve të mirënjohur Ali Jucja Alush Iliani Bajram Kurti Brunilda Koka Gentian Dollaku Fitnete Duro Kujtim Dumi Loreta Lika Novruz Hyseni Pavli Sallata Stela Blloshmi dhe Vilson Gjoçaj. Regjisor është Armela Demaj kostumet janë të Florinda Zonja skenografi e Holta Çika dhe koreografia e Amela Agës.

    Lexoni me tej
     

Shpërndajeni këtë faqe