Piktori Voci se shpejti ne Muzeun Kombetar

Diskutime tek 'Shqipëria.com' filluar nga http://shqiperia.com/feed, 20 Jan 2011.

  1. Në datën 2 shkurt ora 1900 në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë piktori Leonard Voci organizon ceremoninë e hapjes së një ekspozite vetjake të arteve moderne. Piktori Voci i cili ndër të tjera ka studiuar dhe ushtruar veprimtarinë e tij edhe në Gjermani është cilësuar nga shtypi vendas edhe si mjeshtër i ngjyrave. Për piktorin nga Bajza e Shkodrës shtypi gjerman ka shkruar jo pak herë me notën e kritikës së pikturës dhe herë me nota spektakolare biografike.

    Lexoni me tej
     

Shpërndajeni këtë faqe