Recital i studentes Erga Halilaj

Diskutime tek 'Shqipëria.com' filluar nga http://shqiperia.com/feed, 20 Jan 2011.

  1. Studentja pianiste Erga Halilaj do të japë të hënën datë 24 janar ora 19.00 në sallën e madhe të koncerteve të Akademisë së Arteve një koncert recital me muzikë nga veprat e Kaçinari Liszt Schubert Ginastera Beethoven dhe Bach. Pianistja e re do të luaj nga Nga Mark Kaçinari suitën ilire; fantazi nga Schubert Liszt sonatën Nr.1 të Alberto Ginestras temë me variacione nga Ludwig von Beethoven dhe prelud dhe fugë nga Bach. Hyrja është e lirë. Koncert jepet në kuadrin e “Stinës koncertore VI”- Dimër 2010 – 2011.

    Lexoni me tej
     

Shpërndajeni këtë faqe