Ripagimi i huasë, financimi i projektit, hua personale, kredi e makinave, hua hipotekare, hua biznes

Diskutime tek 'Ekonomia & Biznesi Shqiptar' filluar nga hassanyacu, 26 May 2018.

 1. hassanyacu

  hassanyacu Primus registratum

  A keni nevojë për hua për të financuar projektin tuaj?
  A keni nevojë për kredi urgjente për të shlyer borxhet tuaja?
  A keni nevojë për hua për të zgjeruar apo krijuar biznesin tuaj?
  A keni nevojë për kredi personale?
  Për të aplikuar për kredi, Na kontaktoni përmes emailit: hassanahusni@gmail.com

  Ne ofrojmë kredi me norma interesi të lira deri në 3% dhe brenda një periudhe 1-vjeçare deri në 20 vjet. Ne ofrojmë hua brenda kufijve prej € 2,000.00 dhe € 10,000,000. Kreditë tona janë të siguruara mirë për sigurinë maksimale është prioriteti ynë.
  Na kontaktoni për më shumë informacion: hassanahusni@gmail.com,

  Procesi i kredisë është i shpejtë dhe i lehtë,
  Kredi me normë interesi prej 3%
  Fleksibil, afatgjatë ose afatshkurtër
  Kohëzgjatja e kredisë midis 1 dhe 20 Vitet.
  Ne ofrojmë kredi klientëve vendas dhe ndërkombëtarë

  Jemi dhënë privilegjin të plotësojmë nevojat tuaja financiare, Ne jemi të autorizuar dhe të rregulluar nga autoriteti i shërbimit financiar për ofrimin e këshillave të huasë dhe rregullimin e sigurimit.

  Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik.
  Kontakti me e-mail: hassanahusni@gmail.com
   

Shpërndajeni këtë faqe