Rregullorja e Albnetwork

Diskutime tek 'Dhoma #Shqiperia' filluar nga KoRpuS, 8 Mar 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. KoRpuS

  KoRpuS Primus registratum

  Përshëndetje

  Po specifikojmë disa pika kryesore të rregullores së Albnetwork që duhen respektuar kategorikishtë !

  1- Të gjithë që jan pjestar të stafit Albnetwork dhe që duan të bëhen pjestar të Networkut tonë duhet patjetër të jenë pjesë e Forumit (të regjistruar) !

  2- Të respektohet pozicioni i c`do kujt midis stafit të Albnetwork dhe mos të abuzohet kategorikisht me aksesin (acc) përkatës që kanë. Stop (Urrejtje/Ofendime/Ironi) midis njëri tjetrit !

  3- C`do pjestar i stafit të Albnetwork dhe c`do pjestar i ri që ka deshirë të bashkohet në stafin tonë duhet ti dijë mirë keto pika dhe komandat e aksesit (acc) përkates !

  4- Askush nga stafi nuk duhet të ndërhyjë në masat e mara nga një pjestar i stafit ndaj një useri abuzues në serverin tonë (kuptohet që ai që jep një dënim duhet ta japi me arsye dhe me kohën e duhur dhe jo bane kotë) !

  5- Ndaj userave të Networkut tonë duhet të jeni pak më të kujdesëshme dhe më flesibër ndaj tyre por pa haruar që asnjëri nga userat sduhet të kalojë në abuzime (Urrejtje/Ofendime/Ironi) ndaj një useri tjetër ose ndaj një pjestari të stafit, nëse të dyja palët qoftë midis userave ashtu dhe midis stafit ka të tilla gjëra masat do jenë rreptësisht të pa tolerueshme !

  6- Ndalohet ngritja e një useri të thjeshtë që nuk ka akses (acc) nga ndonjë pjestar i stafit me (~Founder &Sop @Aop) në të kundërt personi i stafit që nuk zbaton rregulloren do të meren masa për atë !

  7- Stafi duhet të jetë aktiv në të gjitha kanalet përkatëse sipas aksesit (acc) që kan dhe duhet ti japin ndihmën e duhur c`do useri që kerkon ndihmë në lidhje me Networkun tonë !

  8- Userat duhet të dijnë që chati i Albnetwork është për të biseduar biseda të këndëshme midis njëri-tjetrit dhe janë kategorikisht të ndaluara (Flodet/Ofendimet/Reklamat) në të kundërt sdo të mundësohet më hyrja e tyre në këtë Network !

  9- C`do user ose c`do pjestar i stafit që ka ndonjë paqartësi ose (ankesë/abuzim) që është bërë ndaj tyre duhet të ankohet në Forum tek personat e autorizuar duke postuar logset (bisedat) e tyre pa i modifikuar ato dhe ju sigurojmë që do të meren masa për c`do kënd që ka abuzuar pa të drejtë !

  10- C`do informacion mbi serverin ose mbi userat janë të ndaluara të jepen kategorikisht nga të gjithë !

  11- Dhe së fundmi për ato që duan të lidhin linqet e website-ve të tyre ose serverat e tyre ne serverin tonë të Albnetwork.Net duhet të kontaktojnë me ndonjerin nga Root-Adminat në vecanti me <rapax> !


  Asnjëra nga këto pika të përmendura më lart s`duhet të anashkalohet nga askush, në të kundërt masat do të jenë të rrepta për c`do njerin që abuzon pa toleruar askënd !

  Ju Faleminderit për mirëkuptimin të gjithve !
   
  Last edited: 8 Mar 2020
  cent likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Shpërndajeni këtë faqe