Me ate qendrim qe ke ti ne foto .. Kur do stolisim ne? Kur do e mbushim shtepine me drita? @Aki eja shpejt se do te prezantoj me dike
Unë do të sjell një dre të vogël, që të rrijë poshtë pemës... E pashë në një dyqan... e do ta blej këtë fundjavë.
Meqe do shkosh ,shiko mos gjen drita akoma se nuk po dalin keto qe kemi. Kemi shtepi te madhe. I dua dritat me program Ti @Lisa me duket se e dashke shtepine gati te stolisur kur te vish, po eja pak duku me shpesh te lash cik dritaret se do vendosim dhe aty zbukurime
E bleva edhe pemen, edhe dritat edhe drerin, e do t'i sillja ketu, por ma prishen qejfin sot, e nderrova mendje.
Kush ta prishi qejfin ty sot? Po une po pres pemen dhe dritat dhe drerin nga ty sot . :/ Ndero mendje prap dhe silli
Po kerkoja ndonje peme kshu me hapesire ne mes te ndare ne dy gjysma, po spata fat, kshuq e pasi vjen dhe filmi ja kenaquni me kte
Ishte njera sot paradite, qe u kruajt vete. Me fyeu dhe e fyeva, ama po e perseriti prape, do ta bej per faqe te zeze, qe te mos dije se nga te shkoje... Kjo eshte pema... por nuk e kam mbaruar akoma. Do dhe ca zbukurime te tjera.
Pema qenka mjaftueshem e larte por perse nuk i hap me mire deget duket si e mbledhur Edhe dreri i bukur.
Nuk e kisha mbaruar dje, i hapa degët shpejt e shpejt. Sot e rregullova edhe më mirë dhe pema mori formë konike. Do t'i blej edhe ca zbukurime shtesë. Sa te mire jane njerezit ketu tek kjo shtepi. Te urte e te kulturuar, jo si gjetke, ku vetem i çajne sumen njeri-tjetrit...