"TAKAT"

Diskutime tek 'Moda' filluar nga Megg, 12 Jun 2011.

 1. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 2. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 3. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 4. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 5. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 6. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG][​IMG]
   
  florida likes this.
 7. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 8. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]
   
  florida likes this.
 9. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  florida likes this.
 10. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  florida likes this.
 11. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]
   
  florida likes this.
 12. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 13. bLuE IcE

  bLuE IcE """""PLANETARE""""""

  Goca na nxirni ndonje kepuc nusesh...:p:p
   
  florida, Sweety and Megg like this.
 14. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 15. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

 16. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  florida likes this.
 17. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  florida likes this.
 18. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  florida likes this.
 19. Megg

  Megg Carpe Diem

  Dear keto vetem per ty,,dhe mos me thuj qe ste pelqejne...:)
  [​IMG]
   
  bLuE IcE likes this.
 20. Sweety el

  Sweety el Locus omnem

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  florida likes this.

Shpërndajeni këtë faqe