Thenie shprehje te dijetareve dhe teologeve te fese islame ...

Diskutime tek 'Hapësira filozofike' filluar nga Hektor12, 27 Jul 2013.

  1. Narkomane

    Narkomane Valoris scriptorum

    Njih vlerën e pesë gjërave para pesë gjërave të tjera: Të rinisë para se të plakesh;të shëndetit para se të sëmuresh ;të pasurisë para se të varfërohesh ;të kohës së lirë para se të jesh i zënë me punë ;të jetës para se të vijë vdekja.
     
  2. Narkomane

    Narkomane Valoris scriptorum

Shpërndajeni këtë faqe