Vendosni nje pseudonim antarit me siper..!!!

Diskutime tek 'Chit Chat me Chatistet e Tjere' filluar nga Sweety el, 24 Apr 2011.

 1. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

  buzeqeshesebukur
   
  TinkerBell likes this.
 2. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Djathngrënës :p
   
  joetisti_ likes this.
 3. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

  kafshedashese :)
   
 4. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Poet :)
   
  joetisti_ likes this.
 5. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

  poezipelqyese
   
 6. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Gjumash :p
   
  joetisti_ likes this.
 7. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

  seksi ! :)
   
 8. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Miqësor : )
   
  joetisti_ likes this.
 9. Artin

  Artin Papirus rex

  Modele
   
 10. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

 11. Artin

  Artin Papirus rex

  Bukurshkrimore
   
 12. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

 13. Artin

  Artin Papirus rex

  Tinka :p
   
 14. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

 15. Artin

  Artin Papirus rex

  Origjinale
   
 16. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

  ibrikist
   
 17. Artin

  Artin Papirus rex

  uindouist
   
  joetisti_ likes this.
 18. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Di të vlerësoj të bukurën.. ( fotografinë kam ndër mënd kur e them ).

  Vetëm pseudonim që nuk shkruajta :p
  Përtoj ta fshij tani.
   
 19. Artin

  Artin Papirus rex

  Di të vlerësojë të bukurën, meqë pëlqen fotot e mia... :p

  Tinkerbell -> do ta përshkruaj me 2 fjalë, se 1 nuk më del.

  1. Pozitive 2. Bukurshkrimore.

  Me të fundit, e kam fjalën që është nga të paktat anëtare femra (në mos e vetmja) që e respekton shqipen dhe shkruan me ë dhe ç. :)
   
  TinkerBell likes this.
 20. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

  fotoman
   

Shpërndajeni këtë faqe