Vizatime per te ngjyrosur.

Diskutime tek 'Këndi i Femijëve' filluar nga Diavolessa, 23 Nov 2003.

 1. Diavolessa

  Diavolessa Anëtar aktiv

  Vizatime per te ngjyrosur.

  Ti vendosim icik ene kalamojt ne pune.

  [​IMG]
  Delirium and Suejla Mustafa like this.
 2. Diavolessa

  Diavolessa Anëtar aktiv

  Re: Vizatime per te ngjyrosur.

  [​IMG]
 3. Diavolessa

  Diavolessa Anëtar aktiv

  Re: Vizatime per te ngjyrosur.

  [​IMG]
 4. Diavolessa

  Diavolessa Anëtar aktiv

  Re: Vizatime per te ngjyrosur.

  [​IMG]
 5. Diavolessa

  Diavolessa Anëtar aktiv

  Re: Vizatime per te ngjyrosur.

  [​IMG]
 6. Diavolessa

  Diavolessa Anëtar aktiv

  Re: Vizatime per te ngjyrosur.

  [​IMG]
 7. romeo

  romeo Anëtar aktiv

  Re: Vizatime per te ngjyrosur.

  nga menyra se si nje femije ngjyros nje figure mund te kuptojme shume gjera :angel:
 8. ledi

  ledi Guest

 9. Suejla Mustafa

  Suejla Mustafa Fillestar

  vizatim per te ngjirosur
 10. armend

  armend Guest

 11. albeesa

  albeesa Guest

 12. gangsterja

  gangsterja Fillestar

  Jo dhe aq shume mbasi lodhen te shkretet femije.
 13. eriku ai

  eriku ai Guest

Shpërndajeni këtë faqe