Ads Zetaniche - Affiliate network

Diskutime tek 'Webmastera - Faqe - Domaining - Hosting' filluar nga Stacy90, 14 Jun 2017.

 1. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Pershendetje te gjitheve, :cool:

  Nuk jam i sigurtë nëse ky forum është i lidhur fort me marketingun e përkatësisë, por më lini t'ju prezantoj një nga mënyrat më të përfitueshme për të fituar para dhe për të ndërtuar biznes të suksesshëm në botën online - duke promovuar oferta përmes përkatësisë. Për të gjithë përkatësit atje, lërmëni t'ju prezantoj rrjetin tonë të përkatësisë Zataniche.

  Zetaniche është një rrjet përkatësie i bazuar në performancë dhe është themeluar në 2015 dhe ka një grup profesionistësh pas tyre me më shumë se 15 vjet eksperiencë në industri.

  Zetaniche, ka të gjithë fokusin në përdorimin e aftësive dhe njohurive për ti dhënë përkatësve të tyre shancin për të promovuar disa nga produktet si: shëndet, bukuri, humbje peshe dhe ne kategorinë e takimeve, në shtete që nuk janë akoma të eksploruara por kanë potencial të madh. Pra, ne operojmë në vende si: Rumania, Finlanda, Bullgaria, lituania, Bosnja, Shqipëria, Kroacia, Serbia, Sllovenia, Sllovakia, Letonia, Mali i Zi, Qipro, Çekia, Estonia, Portugalia, Maqedonia, Kazakistani, Maroku, Bjellorusia, Greqia, Italia, Polonia, Ukraina.

  Produktet më të famshme në Shqipëria janë GoSlimmer, Vein Stopper, RectiStop, dhe shumë të tjerë me pagesë 50% CPA për produktet dixhital dhe 20-30% për produkte fizike.

  Për përkatësit tanë ne ofrojmë faqe të përkthyera në gjuhën e tyre të lindjes të një shteti për të cilin produkti është i bërë, dhe në këtë mënyrë ne i japin mundësinë për të arritur audiencën e duhur.

  Besoj jeni të interesuar për pagesën dhe për opsionet dhe kushtet. Pagesat bëhen në bazë mujore, me shumë minimale prej 50€ për Paxum dhe Payoneer dhe 100€ për Wire. Ne ofrojmë pagesa javore dhe dy javore për përkatësit që fitojnë 1000€, ose 1500€.

  Manaxherët e përkatësisë dhe suporti ynë i dedikuar do ju ndihmojë me kënaqësi që të arrini qëllimet e dëshiruara dhe të maksimizoni të ardhurat me promocionet e produkteve tona.

  Për informacione të mëtejshme, ndihuni të lirë të kontaktoni me ne direkt në email: support@zetaniche.com ose Skype: aff_zetaniche . ;)
   

Shpërndajeni këtë faqe