Pune ZHVILLUES APP PER SMARTPHONE DHE TABLET, MARKETING MANAGER.

Diskutime tek 'Njoftime Pune' filluar nga adrian-borris, 29 Nov 2014.

  1. PER ZHVILLIMIN E DISA APLIKACIONEVE EDHE TE NJE WEBSITE SI PLATFORM PER NDERMARRJE TE HUAJA PO KERKOJME KETO KATEGORI PERSONASH: ZHVILLUES INFOMATIK, QE DO MERRET FILLIMISHT ME ZHVILLIMIN E NJE APPLIKACIONI. GRAPHIC DESIGNER. TE PAKTEN 4 PERSONA PER MARKETING NEPERMJET … Me shume

    Continue reading...
     

Shpërndajeni këtë faqe