Chat ne Serverin Shqiptar Albnetwork

Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)
Threads
1.2K
Mesazhe
10K
Threads
1.2K
Mesazhe
10K

Ankesa Probleme Abuzime!

Zonë ku mund të shprehni problemet që hasni në serverin Irc.AlbNetwork.net
Threads
391
Mesazhe
3.5K
Threads
391
Mesazhe
3.5K

Moderatoret e #Shqiperia

Vetem per AOp, SOp dhe Founder.
Threads
7
Mesazhe
115
Threads
7
Mesazhe
115
Top