A keni parë foto më të adhurueshme se këto?

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Një fotografe profesioniste britanike arrin të bëjë sete të mrekullueshme fotografike me protagonistë bebe që nuk kanë mbushur ende dy javë jetë.

Joanne Collins pret që bebet të jenë në fazën e gjumit të thellë në mënyrë që t’i vendosë në pozat që ajo dëshiron pa i zgjuar.

“Fotografia më ka pëlqyer që kur mbusha 12 vjeç. E nisa duke fotografuar familje, por më pas nisa të bëja çfarëdolloj fotosh. Gjithsesi, e adhuroj fotografimin e bebeve. Është diçka e mrekullueshme dhe sentimentale”, shpjegon 39-vjeçarja.

“Seti fotografik realizohet për 4 orë. Kërkon durim dhe përkushtim. Gjithashtu, bebet duhet ta kenë barkun plot dhe dhoma duhet të jetë e ngrohtë”, shton Collins.

/ Top Channel

 

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Sa te mire qe jane , engjet te vertete!
Une keto foto i adhurova porsa i pashe , sidomos ata dy bebat e pare :)
 
Top