Ceshte Dashuria ?! ...

Airbourne

Papirus rex

PS: kshu ESHTE.... jo i thane.

Naten e mire.....ahhhhhhhhhhhhhhhhh
16865000_1254232151334107_459735382719346190_n.jpg

muhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

tungi DERRA.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
TË DUA / gjithmonë të të ndjej/ Më pranë gjirit tim,/ Më thellë shpirtit tim,/ Dhe vargut tim gjithë përvelim/ Dua/ Çdo çast të të përqas/ Me Qiej e Djej/ Në zemër të të qas/ Dhe tërë gaz/ Si futesh të të ndjej/ Ndër dej/ Tej për tej!…Ku je, ti mall! ti mall/ O jeta! jeta!/ Sa larg që zall më zall/ Mezi të gjeta!


 

Artin

Papirus rex
Nuk është sëmundje mendore, por ndjenjë e krijuar nga natyra, e cila ka si qëllim riprodhimin.
Mirëpo sot riprodhimi ka ndryshuar, e ka humbur kuptimin, kështu që edhe dashuria e ka humbur kuptimin dhe ka dalë jashtë loje..
Dashuri sot ka me bollëk vetëm në telenovela... aty u kënaqën njerëzit me dashuri.
Kështu është ... ata që shkojnë kundër natyrës... do të humbasin çdo gjë... dhe asgjë s'do të ketë kuptim.
 
Top