Femrat më të bukura në botë

Airbourne

Papirus rex
Thone......Të gjitha gratë duken si femrale normale, por gratë ruse duken si perëndesha. Na ja....FAST.
FAZIT....Fakti është se femrat RUSE besojnë urtësinë e mëposhtme: "Dashuria shkon nëpër stomak." Në gjuhë të thjeshtë kjo do të thotë: Në qoftë se ju gatuani keq apo DOBET,princi do deli nga dera e pasme per te kqyrur nje tjeter(mesuar ne edukaten familiare apo TRADITE e ruseve).
Diten dhe NATEN e mire.
09.jpg
 
Top