Kenga qe ju perfaqeson ne keto caste!

Airbourne

Papirus rex
UPS....MAIDEN.
ALBANIA LOW
LOW
LOW
YOUUUUU
IKONE.
GREATE.
PS: me vulgaret shemtira Airbourne fshin tajaret.
 

Airbourne

Papirus rex
Shkruesi eshte RRITUR me kete MUZIKE dhe...... qe te ARRISH=OLIMPIN nuk duhen LLAPAQENERIRA apo te merresh me IDIOTESIRA dhe horoscope.
RIP.....apropo.
NAMM NEWS 2017: GRETSCH G6131MY-CS CUSTOM SHOP MALCOLM YOUNG.
Kushton 10.000$....perkohesisht.
top-6-580x175.png decke-2.png malcolm-580x533.png
 

Artin

Papirus rex
Gretsch janë kitara të mira, por mua më pëlqen Gibson.
Me sa di Gretsch përdor vëllai i Angus Jangut, kurse ai vetë përdor Gibson SG.

 
Last edited:

Airbourne

Papirus rex
Ndoshta do jene te PAKET si puna IME....qe do perfundojne ne.....PURGATOR.
Me ngushellon FAKTI....ne <parajse> do shkojne te TJERET....dhe ASNJI nuk me ka TREGUAR sa rehat do jete.
POVERAGE...FUCKING ROCK.
 
Top