Kim Karadashian nuk heziton të shfaqet zhveshur pran aparatit (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiSipas Kim, nuk ka asgjë të keqe të jesh një eksperimentuese aventuriere, e rëndësishme është që kjo të mbetet tërësisht private.
“Unë dhe bashkëshorti im kemi një jetë të jashtëzakonshme seksuale. Dhe nuk e përjashtoj se edhe me të mund të kem një tjetër sex tape, por edhe nëse, nuk do të dëshiroja kurrë që ajo të bëhej publike”, thotë në një interviste për revistën “GQ”, Kim Kardashian.Në vitin 2007 është bërë publike videoja e parë hard e saj me partnerin e asaj kohe Ray-J, por ajo justifikohet duke thënë se në atë kohë ajo ishte vetëm 22 vjeçare, dhe nuk ishte e vetëdijshme se një video e tille përbënte një skandal.Veç kësaj ajo shton se ka edhe shumë personazhe të tjera VIP të cilët bëjnë të njëjtën gjë.

Duke ju kthyer videos me bashkëshortin, Kim pranon se nuk ka dëshirë që të bëjë për të dytën herë të njëjtin gabim.

 
Top