Ndihmë,rreth bankave në Shqipëri !

Av1

Primus registratum
Përshëndetje!

A keni mundsi t'më tregoni rreth bankave në Shqipëri dhe për aktivitetin e tyre me të cilin dallohen nga njëra tjetra.
Qfarë lloje kredish japin më së shumti dhe cilat janë më të fortat qe kryejn afarizëm në Shqipëri?

Faleminderit.
 
Top