Ndoshta!?

lutficoka1

Primus registratum
Ndoshta sepse i madh eshte shpirti dhe e vogel eshte jeta,
dhe jo te gjitha gjestet tona mund te dalin nga trupi yne,
dhe arrijme vetem deri ku mund te arrije krahu yne,
dhe shohim vetem deri ku mund te shohe shikimi yne...
 
Top