Përshëndetje me këngë

Hellena

Primus registratum
Re: Përshëndetje me këngë

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Timi</div><div class="ubbcode-body">flm mi dreqe ja tani te pershendes me kte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
http://youtube.com/watch?v=Yd-Ez00WJ9U
samantha fox i only wanna be with you </div></div>

flm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
 

juxhoxhjaj

Primus registratum
Re: Përshëndetje me këngë

pershendes gjithe bjondet e forumit dhe i puth ku ato te duan fantazi kane me kengen Trix - Te Mbulofte Reja
 
M

Mortal

Guest
Re: Përshëndetje me këngë

U pa puna, do e ndryshoj emrin ne 'Njona'.
 

Timi

Valoris scriptorum
Re: Përshëndetje me këngë

Sheje mos u fut pa rrall ti moj se ti je e tharte si limantozi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ate njonen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
 

bebi

Primus registratum
Re: Përshëndetje me këngë

Satin, flm.

<center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BuoTuL1we_c"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BuoTuL1we_c" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object></center>
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

http://www.youtube.com/watch?v=BuoTuL1we_c
 

Timi

Valoris scriptorum
Re: Përshëndetje me këngë

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ishte ne fillim per Calin por meqe Sheja u be kaq njerezore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif te me pershendeti (alla allah cka be vaki /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ) po /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif edhe ate e perfitoj me ju pershendes ndet me kte
http://youtube.com/watch?v=O4_ghOG9JQM
John Lennon stand by me
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Cali
 

Timi

Valoris scriptorum
Re: Përshëndetje me këngë

te flm yllo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
 

juxhoxhjaj

Primus registratum
Re: Përshëndetje me këngë

une pershendes te gjihte ata qe jane duke flirtuar ne plazh ose kudo me kengen-Patricia KAAS - La Vie En Rose dhe Carla BRUNI - Quelqu'un M'a Dit asnje nga keto nuk e di si perkthehen por jane te papara/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
 

^Res-Cogitans^

Primus registratum
Re: Përshëndetje me këngë

x BLUE , /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif .

http://www.youtube.com/watch?v=bGb7yji6-3Q

-----------------------------------------------

x SHIRAZ , /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif .

http://www.youtube.com/watch?v=bSUGe-tVaJ4&mode=related&search=

--------------------------------------------------

x DAHLIA , /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif .

http://www.youtube.com/watch?v=ejo3tMDhzVQ&mode=related&search=

--------------------------------------------------

x CALIENTE , /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
http://www.youtube.com/watch?v=MNqYU3EiIok&mode=related&search=


...
..
B. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
 
Top