"PAQJA"

Hektor12

Locus omnem
Sec mu kujtua nje shprehje e Ciceros, if you want peace you should prepare for war. Dhe po te marrim historine e njerezimt vetem 265 vjet ka patur ne paqe gjithe historia e njerezimit.
 
Top