Pyetje pergjigje.

Hank

Valoris scriptorum
Me duket se MegiB e ka pas nisur aty me Shqiperia.com kontributin e saj dhe ishte nder me te renditurit ne pergjigje.
Me pelqen se eshte sherbim vullnetar pavaresisht se niveli i pyetjeve eshte i dobet shpeshhere
 
Top