"sepse ky eshte stili im dhe pikke..."

Megg

Carpe Diem
Ka njerez qe nuk pelqejne veshjet e mia dhe mundohen te me korrigjojne apo here here mendojne se jane te egzagjeruara ,,,,ka njerez qe duan te me bejne te vishem si duan ata por esht shume e thjeshte
"Une kam stilin tim"...prandaj le te postojme secili rrobat te cilat do i vishte me kenaqesi sepse i pershtaten stilit te tij/saj...:D
 
Top