Shqipone.com - Hapet Portali i pare per Shkarkime ne Gjuhen Shqipe

shqiponecom

Primus registratum
Shqipone.com është një uebfaqe që shërben të gjithë përdoruesit e internetit anemban globit, kjo uebfaqe u themelua ne fund të vitit 2012 më qëllim për të ofruar një qasje të lehtë dhe të sigurt në downloadimin e programëve të ndryshme nga interneti. Shqipone është uebfaqja e parë për downloadim në Gjuhën Shqipe. Programet që përmban kjo uebfaqe do të vazhdojnë të pasurohen qdo ditë e më shumë. Shqipone ofron edhe mundëisin për ti bërë reklam biznesit apo uebfaqes suaj, ju njoftojm se sistemi ynë i reklamave është paguaj për klikim. Të gjitha sygjerimet tuaja ose vërejtjet stafi ynë do ti marr më shumë seriozitet. Shqipone më mbështetjen e vizitorëve të saj do të vazhdoje të pasuroj përmbajtjen edhe në të ardhmen në mënyr që kjo uebfaqe të përmbaj të gjitha ato që vizitori dëshiron ti ketë. Shqipone nuk do te ndaloj me kaq qdoher do te kete edhe shum Risi tjera, do te ngarkohen edhe shume programe informata dhe gjera qe jane te kerkuara nga vizitori, poashtu do te ket edhe informata per teknologji te reja te kohes bashkkohore.

RISI RISI Shqipone to be Continued........
 
Top