Soni, albumi "Mbreteresha e Nates"

alessia

Primus registratum
Soni, albumi "Mbreteresha e Nates"

Kush din ndonje sit me kenge shqiptare me kete album sepse kam kerkuar ne internet dhe nuk arrij ta gjej.jo per ndonje gje por eshte si shpirt dreqi.O ju qe e shihni i beni te fala nga aleesia.ne qoftese eshte e mundur te me jepni adresen mail te sonit kush e ka.D0 jete si shpirt ai/ajo qe do ma gjeje.
 
Top