Thenje filozofike.

Narkomane

Valoris scriptorum
Idioti flet per ate qe do te veproj…..
Egoisti flet per ate qe ka vepruar……..
Kurse inteligjenti vepron e nuk flet…….
 

Narkomane

Valoris scriptorum
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
 

Narkomane

Valoris scriptorum
Njerëzit e mirë e të drejtë u ngjajnë pemëve të mëdha, që lëshojnë hije për të tjerët, ndërsa vetë përvëlohen nga rrezet e diellit.
 

Narkomane

Valoris scriptorum
S’ka njeri të pafajshëm në botë; i mëncuri nuk i thotë djalit mos gabo, por e këshillon të gabojë sa më pak
 
Top