Tring

christopher

Primus registratum
Përshëndetje të gjithë, mund dikush më trego ku unë mund të blej tring card plus në Shqipëri, dhe do të donte për të blerë, ka një dyqan online që do të shpallë për mua,
Thanks
 
Top